Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Osetila sam njen jezik

Bilo je to prošlog leta. Pozvala sam drugaricu da dođe kod mene na kafu i da se malo družimo.
Moja drugarica je inače punija devojka, duge smeđe kose do pola leđa. Nije bila naročito visoka. Identične smo. Družimo se od malih nogu. Par puta mi je priznala da misli da je lezbejka i da je sanjala da ima seks sa devojkom.

Obe smo imale momke ali ja, iskreno, nisam nikad bila zadovoljena, a ona ponekad. Potajno sam gledala porno filmove devojaka jer me je uvek to palilo. Primetila sam da mi je mačkica uvek vlažna kad zamišljam seks sa devojkom.

Jovana je došla kod mene u 16:00h. Kafa je mirisala po stanu. Iskreno, nisam imala seks pola godine od kad sam raskinula sa dečkom, i taman sam poželela da se zadovoljim dok se tuširam, i tada je ona viknula sa vrata da je tu.
Rekoh joj da me sačeka, brzo cu izaći, tuširam se. Rekla je da joj se piski i da ce ući na čas i da me neće gledati.

Mi smo inače slobodnije pa se presvlacimo jedna pred drugom i hvatamo za guze i sise. Čak smo jedna drugoj i macu videle. Jovana je ušla i zatekla me golu kako brišem mačkicu.

Lagano prelazim mekom tkaninom peškira a bradavice na sisama su mi napupele kad je otvorila vrata.

Pozdravile smo se, poljubile u obraz, ali sam osetila među nogama puls slatke želje kada sam je videla kako je obrisala pičkicu papirom. Moja je bila sveže obrijana, a njene dlačice su tek izašle.

Izašle smo iz kupatila. Ja sam obukla bade mantil jer mi je odeća ostala u sobi. Sele smo da pijemo kafu. Pričale smo kako smo obe napaljene vec danima i kako nam treba jedan dobar kurac da nas razvali. Ustala sam da joj pokažem kako nemam više celulit i kako sam smršala.

Uhvatila me je za guzu jer se mi tako šalimo. Ali ovaj put sam osetila nesto sasvim drugačije. Nastavila je da me pipka po guzi dok mi objašnjava gde sve treba da rešim celulit a moja ribica je postajala sve toplija i toplija.

U jednom trenutku nisam više mogla da izdrzim i ispustila sam jecaj i udahnula duboko. Pocela sam da se milujem po sisama koje su vec uveliko bile napete i napupele od napaljenosti. Jovana je shvatila sta to znači i samo me je pitala da li sam sigurna da to želim. Nagnula sam se preko stola ostavljajući joj svo pravo na svoju macu i guzu.

Shvatila je to kao potvrdan odgovor. Ustala je i krenula da me mazi po leđima levom rukom a da mi desnom gladi desnu stranu guze. Leva ruka joj je tako lepo skliznula na moju levu sisu i tako je dobro počela da je mesi da to nisam jos doživela. U pičkici sam vec osećala nabujalu želju.

Spusitila se i počela da me ljubi po guzi. U jednom momentu osetila sam njen jezik na svojoj pičkici. Lizala me je dok sam se guzila i lezala tako bespomoćno i napaljeno preko stola. To mi je oduvek bio san. Sad je već tako dobro gurnula jezik dokle god je mogla u mene i počela da me jebe njime da su kolena pocela da mi klecaju.

Okrenula me je i nastavila da mi liže pičku dok gura u nju dva prsta. Moja pička je toliko bila mokra da je imala moje sokove i po nosu i po obrazima. Trljala sam se o njen jezik i toliko bila napaljena te sam pomislila da cu provrištati od uzitka. Govorila mi je tako perverzne i prljave stvari. Jebala me je tako skoro 15 minuta i onda sledi šok.

Ustala je i šapnula mi je da bi htela da probamo dupli dildo. Totalno sam bila šokirana jer nisam znala da je moja drugarica tako opremljena. Otišla je do svoje torbice i izvadila ga je. Klitoris mi je bio nabrekao od zelje. Bila sam željna svršavanja. Počela sam da je molim da mi ga da u pičku jer nisam više mogla da izdržim.

Naterala me je da se sagnem i da isplazim jezik. Počela je da se trlja o moj jezik. Tako mokrom ribicom se nabijala na moj jezik kao na kurac. Ja sam već uveliko dok sam njoj lizala pičku, nastavila da drkam svoju. Ustala sam i počele smo da se mazimo i ljubimo. Bilo je jako čudno i jako me je palilo. Uvek sam potajno želela da mazim devojku po sisama i da trljamo nase pičkice jednu o drugu. To saam joj i šapnula.

Legle smo i namestile smo se tako da moja noga desna bude preko njene leve i a njena desna preko moje leve. Jahala me je tako i trljala se kao nikad u životu. Meni to nije bilo dovoljno. Niko mi u zivotu nije bolje trljao klitoris ali uzavrela želja duboko u mojoj pičkici tražila je da izađe napolje. Bio mi je potreban kurac.

Tako sam želela taj dildo duboko u sebi da se nabijem na njega i da se isvršavam za sve ove mesece. Uzela je dildo i nabila mi ga je u usta da ga dobro polizem a zatim ga je polizala i ona. Ona mi ga je tako fino nabila u pičku. Savršeno je skliznuo jer je pička sad već bila potpuno mokra. A onda je uzela drugi kraj i ona se nabila na njega.

Osetila sam ga bas kao sto sam želela. Celu me je ispunio. Mesile smo sise jedna drugoj i sad smo već počele da se dobro jebemo. Jahala me je i jebala nas obe. Ne znam da li me je vise palilo to što me jebe najbolja drugarica ili što prvi put u životu probam dildo.

Imala sam želju da joj ližem pičku sve dok ne svrši ali nisam imala snage da joj se opirem i prepustila sam se čarima. Sokovi su curili iz nasih pičkica, ne znam koja je napaljenija bila. U jednom trenutku osećala sam kao da mi maca gori, i počela sam tako jako da svršavam da sam se ukočila i samo svršavala i svršavala.

Jovana je sačekala jer je znala šta se dešava. Nikada nisam svršila do tad. Pustila sam Jovanu da se još nabija na nas zajednički kurac za uživanje dok i ona nije planula i raspala se na hiljadu delova.

Izvadila ga je iz mene i iz sebe i legla kraj mene. Samo smo se gledale i nasmejale i shvatile da je ovo bio idealan seks.
Dogovorile smo se da ćemo nastaviti ovako da se družimo jer obema prija. Nismo osećale grižu savesti jer je to ostala samo naša mala tajna .

Oceni
[Total: 1 Average: 4]
Depilacija

Kurac povremeno brijem, volim kad je gladak, nekako mi se čini da je i veći. Jedini problem je što dlake brzo narastu i što me svrbi, pa se često uhvatim u situaciji da idem ulicom

Izjebao si me savršeno!

Poslovan sam čovek i živim život ubrzanim tempom. Oženjen sam već 15 godina, sa ženom koju obožavam. Sve je kod nas potaman, sve skladno, pogotovo sex. Tu smo, za ovih 15 godina, stvarno sve isprobali,

Tečina pičkica 2

Često idemo zajedno u vikendicu Milica sa svojim jebačem i ja sa svojom pičkicom,svako u svoju sobu i orgijaj koliko hoćeš.Ja sam sve više i više razmišljao o Milici,sto sam puta svršio zamišljajući da je