Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Napetost u vazduhu

Video sam je u restoranu, za večerom. Iako smo sedeli sa našim partnerima, prvi slučajan pogled koji nam se sreo je bio pun interesovanja. Takve stvari se osete odmah. Dok smo se trudili da naši partneri ne primete da smo izgubili interesovanje za njih, tražili smo se pogledima između stolova i konobara. Visoka, elegantno obučena u usku crnu haljinu do kolena, ona je namerno izbacivala noge na štiklama van stola, da bih mogao da ih vidim. Osetio sam kako su mi se pantalone zategle dok se moj glatki kurac dizao od seksipila kojim je zračila.

Izašao sam pre nje iz restorana i ispratio svoju partnerku na taksi. Zapalio sam cigaru i čekao nju da izađe. Nisam znao šta će biti u tom trenutku, ali želja i strast koja mi se probudila je bila jača od bilo kakve racionalne odluke. Posle par minuta je izašla sa svojim partnerom, videla me kako stojim naslonjen na zid i nakon kraćeg razgovara sa tipom koji ju je izveo na večeru, okrenula se od njega i pošla u drugom pravcu, prolazeći pored mene. U prolazu me je značajno pogledala i polako nastavila dorćolskim ulicama nizbrdo. Zvuk njenih potpetica se zvonko odbijao od starih kuća.

Pratio sam je na udaljenosti od desetak metara, prepun napetosti koja se gomilala posle svakog njenog gracioznog koraka. Njene noge su tako jebozovno izgledale u ograničenom koračenju usled sapete haljine. Na sledećoj raskrsnici, prišla je velikom, masivnom ulazu i prošla kroz gvozdena vrata ne zatvarajući ih do kraja. Puls mi se ubrzavao dok sam par sekundi nakon nje prošao dužim, mermernim hodnikom do lifta ispred kojeg je stajala, ležerno u ruci držeći crnu torbicu.

Stao sam iza nje dok je ćuteći prva ušla u lift. Ušao sam za njom i naslonio se na leđa od kabine očiju prikovanih na njenu oblu guzu. Pritisnula je 7.sprat i težak zvuk lanaca je pokrenuo mašinu. Erotska napetost u vazduhu lifta je nemo vrištala punim plućima. Bez razmišljanja sam pritisnuo stop dugme. Lift se naglo zatresao i stao. Ona je i dalje stajala ispred mene, okrenuta leđima, u tišini gluvih noćnih sati uspavane zgrade.

Približio sam joj se s leđa, naslonio moju nabreklu kurčinu u pantalonama na njenu napetu guzu i uhvatio je velikom šakom za desnu sisu dok sam levom počeo da joj mazim butine u isto vreme podižući joj haljinu na leđa. Osećao sam kako vibrira od napetosti dok su joj moji prsti stezali bradavicu. Počela je tiho da stenje, hvatajući višak vazduha isprekidan uzbuđenjem.

U tom trenutku, osećaj divlje snage je eksplodirao u meni terajući me da joj naglo raširim noge i brzim pokretom pocepam hulahopke po sredini šava. Od iznenađenja i siline nastupa izletelo joj je jedno klecavo „Jaoo…“. Sklonio sam tračicu od crnih, providnih tangi koje je nosila sa strane guza dok sam joj srednjim prstom prodirao u potpuno vlažnu pičkicu. Počela je da se trese od uzbuđenja dok sam joj u isto vreme stezao sisu punom šakom i nabijao prst u pičkicu. Kada sam osetio da joj puls ubrzava, okrenuo sam je prema sebi, pogledao u tamne oči i pritisnuo joj ramena da čučne.

Spustila se u čučanj, grozničavo otkopčavajući moj šlic. Kada je iz pantalona iskočila moja duga, nabrekla kurčina koja se presijavala iznad njenih očiju, duboko je prostenjala i halapljivo ga progutala pridržavajući se rukama za moje guzove. Počela je da ga puši brzo i strasno, morao sam da je prekinem jer sam bio previše napaljen. Izvadio sam ga iz njenih usta ofarbanih bordo karminom i počeo da joj tapkam glavićem po njima. Za to vreme ona je drkala svoj klitoris nemoćna da zaustavi talas strasti koji nas je potopio u maloj kabini lifta.

Uhvatio sam je za dugu, smeđu kosu koja je bila obuzdana punđom i potegao na gore. Kolena su joj malo klecnula od uzbuđenja dok sam je okretao prema zidu lifta i dalje je držeći za kosu. Počeo sam da je ljubim po vratu dok sam joj ubacivao kurčinu s guza izuzetno polako. Milimetar po milimetar, da osetimo svaku vibraciju i pulsiranje mog kurca i njene pičke koja se toplo obmotala oko njega stežući ga u mahovima. Osetio sam kako svršava u trenutku kada je moja kurčina upala do kraja u njenu pičkicu, nabijajući joj moja obrijana jaja na glatke guzove. Počela je da jeca od strasti dok su joj kolena poigravala delujući kao da će da padne svakog sekunda.

Držao sam joj kurac nabijen do balčaka pomerajući ga samo minimalno iznutra dok je njena pička poigravala u ritmu izlomljenog čulnog haosa. Svršavanje joj je trajalo i trajalo, bez naznaka da će da joj se uskoro završi.

Naglo sam izvadio kurac na šta je ona prvi put rekla prve reči promuklim glasom – “ Neee, vrati gaa…“. Iako sam visok, njene potpetice od 10cm su nam omogućile da se gledamo u oči dok smo stojeći jedan naspram drugog osećali potpuno razlivanje kada sam joj ga ponovo stavio unutra, ali ovaj put s preda, naglo i snažno. Uhvatio sam je sa obe ruke za guzove i krenuo da je punim u ritmu industrijske mašine dok smo slušali kako moja jaja udaraju u njeno meso. Počela je da me grebe po leđima i to jako, osetio sam da je krv počela da mi curi iz ogrebotina koje je mahnito pravila, nesposobna da obuzda svoju požudu. To me je samo još više napalilo da joj ga sve jače i jače nabijam kao da postoji mogućnost da joj slomim bedra od tolike podivljale snage. Zategao sam joj kosu unazad i počeo da joj jezikom oblizujem usne i da joj grickam jezik. Isprekidano je stenjala pokušavajući da raširi noge koje nisam dozvoljavao da raširi. Tako stegnutih nogu, nabijajući joj ga s preda pičkica joj je bila uska i potpuno obmotana oko moje kurčine.

U trenutku kada sam osetio da počinje da joj pička vibrira nekontrolisanim ritmom ispustio sam mlaz tople sperme u njenu unutrašnjost, dok se grčila i uvijala oko mene. Nakon par minuta obostranog svršavanja, klonuli smo jedno preko drugog naslonjeni na leđa lifta.

Polako sam ga izvukao, zakopčao šlic, stao iza nje i pritisnuo ponovo 7. sprat. Lift se zatresao od trzaja i lagano pokrenuo. Za to vreme ona je navukla haljinu preko pocepanih hulahopki i popravila punđu. Otvorila je vrata i izašla iz lifta, ostavljujući samo tišinu i mirise iza sebe.

Krenuo sam na dole sam, upijajući divlje snove koji su su neposredno realizovali. Izašao sam na ulici, zapalio cigaru i nestao u noći.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Savršen brak

Imam 36 godina, zovem se Ivana, srecno sam udata vec deset godina. Moj muz Dragan ima 32 godine I nas seksualni zivot je svih ovih godina uvek bio na vrhuncu. Ovu pricu zelim da podelim

Ahhhhhh… Mmmmmmmm…

Za sve je kriva Irena, moja najbolja drugarica! Tog kobnog zimskog dana, Irena i ja smo se dosađivale kod mene. Uz kafu i ćaskanje ubijale smo dosadu. Pričale smo o svemu i svačemu a onda

Pička svetica

Da, to sam ja! Odnosno, tako se prikazujem u javnosti. Da li sam svetica ili nisam, procenićete sami, a pička jesam, u svakom pogledu,jer sam se, sa svojih 35 godina osećala, ne pičkom, nego pičketinom