Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Napaljena kuja

Ljudi misle da je lepo imati veliki. Ja ga imam i moram vam reći da i nisam baš nešto preterano srećan. Mnoge cure su me napadale ali kada bi videle moju zmiju među nogama bežale bi glavom bez obzira. Sva sreća upoznao sam Tijanu. Postala mi je redovna ljubavnica. Volela je veliku kurčinu, valjda zbog njene razvaljene mace šta li. Uglavnom uživala je dok sam je kasapio. Tu je bilo vrištanja i stenjanja da su je zapamtili svi stanari drugog i trećeg sprata našeg malog doma. Verovatno je neko imao i koristi od njenog stenjanja, neznam. 

Jedne noći, bogami u sitne sate probudi me lupnjava na vratima. Pogledam u sat kad ono dva sata. Koji li se kreten navalio na moja vrata pomislih i teškim korakom pođoh da otvorim vrata. Cimer je otišao kući te sam morao sve sam. Na vratima ona i neka njena drugarica. Bogami bile su dobro nacvrcane. Videlo se iz aviona. Izmakoh se u stranu i propustih ih u sobu. Šta su tražile od mene i gde su bile trebalo je tek da otkrijem. Po garderobi bih zaključio da su bile na nekoj žurci a zašto još uvek nisu tamo neznam. Lake haljinice dubokih dekoltea otkrivale su dva dobra tela. Pogledao sam im i noge. Nije se znalo koja ima bolje. Sveže izbrijane, glatke i fine. Tijana je imala malu oblu guzu dok joj je drugarica imala zadnjicu nešto veći broj ali ništa manje izazovnu. Za razliku od Tijaninih malih tvrdih sisa drugarica je imala poveće sifone koji su se zanosno klatili sa svakim njenim korakom.

– Ćao ljubavi. – konačno prozbori Tijana i obesi mi se oko vrata. 

Zavalila mi je jezičinu i privukla svoje zanosno telo uz moje. Ma nije morala da se muči kurčina mi je bila tvrda, pretvrda od noćne polucije. 

– Upoznaj moju drugaricu Svetlanu. 

 Pružio sam ruku i utopio se u predivnim plavim očima. Svetlana je imala facu deteta. Čednu i nevinu a gledala me je stidljivo. Kakva suprotnost. Telo rascvale kurve a oči malog deteta. Ova cura je prosto sama sebi suprotnost. Stavio sam kafu na rešo i sakrivajući tvrdu erekciju seo preko puta zanosnih curica. Obadve su kao po komandi prekrstile noge i pokazale svu lepotu svojih zanosnih nogu. Progutao sam knedlu i kao započeo razgovor.

– Pa lepe moje, koji vetar vas donosi u moje malo carstvo?

Pogledale su se i onda je usledio urenbesni smeh. Prosto su vrištale cepajući se od smeha. Kada su se malo pribrale Tijana prokomentarisa da su bile na nekoj truloj žurci i da su se nešto kladile pa došle kod mene. O opkladi nisu htele da govore iako sam navaljivao. I tako dođe vreme i kafu da zakuvam. Erekcija me nije napuštala pa sam se pomalo postiđen dovukao do rešoa. Okrenuo sam leđa gošćama i počeo sa izvođenjem kuvanja i sipanja kafe. One su mi se čudno ućutale. Kada sam se okrenuo zamalo nisam ispustio poslužavnik. Njih dve su bile u strasnom zagrljaju. Tijana nije mirovala. Jednom rukom je zgrabila Svetlaninu sisu i mesila je slasno. 

– Alo cure, kafa. 

– Jebeš kafu sedi tu i uživaj. 

Normalno da sam se udobno smestio i udubio u prizor. Pa ima li nekog muškog koji ne sanja o ovakvom doživljaju. Valjda će biti mesta i ja da se uguram među njih. 

Tijana je bila seksualni manijak pa me i ne čude njene lezbejske naklonosti. Ipak da mi u kuću dovede ovakvo parče nisam se nadao. Otkopčavala joj je košulju dugme po dugme gledajući me pravo u oči. Ovo mora da je videla u pornićima, a bilo je jebeno izazovno. Svetlana je na sebi imala divan crveni brushalter ukrašen čipkom. Tijana ga svuče i na svetlost dana ispadoše predivne sise, velike, bele i meke. Rukama ih obuhvati pa prinese lice i poljubi levu pa zatim desnu. Svetlana zabaci glavu i spusti tihi jecaj. 

– Pogledaj kakvo sam ti piče dovela. Prste da poližeš. Ćuti tu i još malo uživaj. 

I nastavi da joj mazi i ljubi predivne sise. Jedna ruka polako poče da luta nizbrdo i spusti se na kolenca. Tu nije dugo mirovala već se prirodnim putem poče vraćati gore zadižući suknjerče. Svetlana je i dalje držala čvrsto stisnute noge iako su ruke rovarile sve dublje zalazeći u zabranjenu zonu. Kada je Tijana dosegla njen epicentar slasti noge se raširise kao po komandi i oslobodiše put ka užarenom grotlu. 

Nije se lepo videlo šta se događa ispod haljinice ali se moglo slutiti po Svetlaninim reakcijama. Počela je da uvija kukovima i upreda telom, mlati glavom i zabacuje dugu kosu levo desno. Jednom rukom je stisla Tijaninu i davala joj ritam. Stisak je bio krvnički kao i sam ritam drkanja. 

Nisam mogao mirno da gledam prizor već sam izvadio jarana i polako ga mazio rukom. Ne nisam hteo da svršim već da sebi priredim malo ugode. Tijana je prva primetila promenu u mom ponašanju pa je stala i pokazala drugarici mog pitona. Svetlanine oči su se razrogačile a noge automatski stisle. 

– Šta je pičko, veliki a? A rekla si da ti ni jedan nije veliki. – prokomentarisa Tijana polako joj skidajući gaće. 

– Kladile smo se da neća moći da se nabije na tvoju kurčinu. Ona je pričala da nema velikog kurca koga njena žvaćkalica ne može da proguta. Tako se nađosmo kod tebe.  Živo me interesuje dokle će da stigne. 

Tijana se spusti niže i zabi joj jezičinu u raspuklinu. Glava je radila neko vreme a onda ustade i podiže Svetlanu sa kreveta. Povela je za rukom do mene. 

– Ajde lezi i opusti se.- Reče meni i uze mi ponos u ruku. Prodrkala ga je malo olizala da ga podmaže pa se odmakla. Svetlana je i dalje gledala širom raširenih očiju ne verujući svojim očima šta ju je snašlo. Ipak je prišla i uzela ga u ruku. Polako ga prodrkala pa me uzjahala. Pica joj je bila dobro spremljena ali debeo kurac je debeo kurac. Uzela ga je u ruku i počela da glavićem mazi svoj otvor. Nije hteo da se otvori dovoljno. Nisam ni sumnjao da će uspeti iz cuga. Lepo lice je iskrivila u grimasu pa je počela sa naticanjem. Ni drugi pokušaj nije bio uspešan. Glavić je raširio usmine ali dalje nije išlo. Zastala je hvatajući vazduh. Pripremala se za odlučni napad. Tijana joj je prišla, zavalila jezičinu u usta a prstenac u pičku. 

– Ajde sada, možeš ti to. 

Odvoji se od nas i sede da gleda. Svetlana se nasadi jako i glavić prokrči put. Vrisnula je kao da se ubola. Grč na licu je pokazivao da nešto ovako nije sebi priuštila do sada. Stenjala je pokušavajući da opusti donje mišiće i da se privikne na stranca u sebi. 

Mirovao sam znajući kako su do sada žene radile na mom mišku. U sledećm napadu je uspela da ugura i dobar deo stabla. Čim se ponovo izmakla iz njene pice je izašla već dobro mokra kurčina. Više nije moglo ništa da je zaustavi. Pica se privikla a želja je u njoj gorela kao nikada dosad. Počela je sa plitkim ubodima pa na niže, zatim kruženje lomeći mi alatku. Njeno dečje lice se izmenilo. Sada je bila napaljena žena. Vrtela je guzovima i vrtela pa se nabadala i tako u krug sve dok nije uspela da se nasadi do kraja, do jaja, do daske. Tu je stala i ponosno pogledala u Tijanu. Vidiš da mogu govorio je njen pogled. 

Tijana joj je uputila aplauz pa vratila ruku u svoju picu. Kuja napaljena je uživala više od nas. Krevet ispod nje je bio sav mokar od njenih sokova jer se ona u međuvremenu skinula i počela sa ribnjem vlažne pice. 

Svetlana se vratila na svoj posao, spustila je ruke na moje grudi i počela sa brzim plitkim naticanjima, pa onda bi se spustila do kraja mešajući kukovima lomeći ga u sebi. Opet bi prešla na brza plitka naticanja pa duboko mešanje i tako dok nije dosegla tačku svršavanja. Promenila je taktiku jer joj se pica rastegla i razvukla u vlažnu kašu koju je razvlačila i nabadala na moju batinu. Ubrzala je ritam i na kraju se nabila do kraja mešajući svoje stidne dlake sa mojim. Njeni pičeći mišići su se obaili oko mog ponosa i počeli da ga muzu i stežu i tako je sebe dovela do orgazma. Ja sam bio samo neophodan sastojak njene igre. 

– Hvala. Prošaputala je i poljubila me nežno u usta. Polako se dizala nekako nevoljno i dopustila da uz vlažan pljesak moja alatka ispadne iz nje. 

– Izvolte, mikrofon je vaš. Našalila se Svetlana i sede golim dupetom na susedni krevet tražeći cigare. 

Tijana me je uzjahala ispakovala ga bez problema. Njeno jahanje je bilo nešto drugo. Voleo sam kako me Tijana obrađuje. Imalo je šmeka i uvek sam beskrajno uživao. Sada je bila za nijansu bolja, mislim da je htela Svetlani da dokaže da je bolja i da joj je pica i elastičnija i izdržljivija i dublja i veća. 

Gledao sam Svetlanu kako gola puši. Ova mala je bila biser. Moraću je još neki put opaliti. I kao da me je slušala ugasila je cigaru i prišla da nam se pridruži. Igrala se mazila mi noge, pa Tijaninu guzu, raspičje i moj kurac i jaja. Tijana je stala sa naticanjima uživajući u dodirima. Svetlana joj priđe i zabi jezičinu u usta, oliza joj sise pa mi zajaha glavu polako natičući mokru pičku na moj jezik. 

Ma i jezik imam dugačak i savitljiv tako da mi se ni jedna nije požalila a Svetlana nije imala nameru da se žali već je ubrzanim tempom jahala dovodeći sebe do drugog orgazma. Zatim je sišla i počela da čeprka po našim međunožjima. Tijana se spustila stavljajući mi glavu na grudi i samo stenjala i uživala u Svetlaninoj igri. A ova kurva je lizala naša dupeta i međunožja pa je uvalila Tijani prstenac u guzu na šta joj je ova odgovorila krećući ka svom orgazmu. I dok je Tijana završavala sa svojim orgazmom Svetlana i meni oliza šupak pa mi zavali prstenac. Tu mi je bio kraj. Stenjao sam i izvijao se i na kraju sasuso salvu vruće sperme direktno u Tijaninu matericu. 

I to je bio tek početak, ove dve lujke su se iživljavale nadamnom i mojim kurcem celu noć. I naravno da sam sutradan pao pismeni iz matematike. I da nisam završio fakultet.

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Kurvetina samo za jebanje

Malo cudno ali te veceri izasla sam sama na veceru.U restoranu je bila guzva tako da sam morala deliti sto sa Nikolom. Prisla sam za sto,pruzila ruku: -Dobro vece,ja sam Olja,nadam se da vam ne

Bezobrazna ujna

Cesto sam odlazio kod Ujaka imali smo fenomenalan odnos bio je dobar covek ruku na srce, malo priglup ali dobro sta da se radi. Brat sin od ujaka nesto inteligentnijji ali ocito homoseksualnog opredeljenja sto

U krilu sina Mikija

*Nagradni konkurs* Bio je avgust. Proveli smo jutro pakujući kola. Naš sin, Miki, odlazi na fakulet. Bilo je jutro, ali napolju je već bilo 30 stepeni. Miki, muž, i ja smo se prilično znojili utovarujući