Pozovite Kupidon shop 062/695-596

K… treba zaslužiti

Trazeci stan naletim na ok ponudu, lep stan, dobra lokacija, kirija ok i dobra kvadratura, fora je u tome da gazda stana trazi cimera, zbog vecih racuna. Izgleda skroz ok lik,  visok, krupan, urban. Pristanem da pogledam stan. Odem, nadjemo se, stan je super, on normalac, nikad laksi dogovor. Useljavam se. On nikad gotivniji lik, blejimo u njegovoj sobi, on ide do marketa, ostajem sam, pipnem komp, upali se ekran i njegov profil na ovom sajtu, voli transice i ima ogroman kurac i prelep kurac skoro 25cm. Ostajem bez teksta, ostavljam komp na sleep mod kako je i bio i cekam da se vrati. U dilemi sam da li da mu kazem ili da se pravim lud. Ali sta da mu kazem?  Razmisljam da treba da cutim, ali on je prosto savrsen muzjak, pritom je gotivac, ortak, ma lik je car. On dolazi, otvaramo pivo, skapirali se, palimo buksnu, bleja gajbi,  ali bas sam se bio razvalio tu noc, lupao gluposti, smejali se, on me smestio u krevet. Ujutru se budim u svojoj sobi sve je ok, nista se nije desilo sinoc i on ne zna da ja znam za njegov velicanstveni i ogromni kurac. Odlazim do toaleta, tus, sredjivanje. Odlazim do njegove sobe da vidim jel ziv,  a on spava go sa poludignutim kurcem. Nisam mogao da se suzdrzim, pridjem mu, gledam u njegov poluopusten ali ogroman kurac i pocnem da mu pusim. Lizao sam, ljubio i gutao kitu par min, onda se on kao polako budi i tiho promrlja: Sstaaa mi to radis? Kazem mu: Uzivaj, video sam ti laptop, znam da volis transice. Nastavljam sa pusenjem, on cuti, pocinje da uzdise, digao mu se maksimalno i ogroman je, ulazi mi duboko u grlo, gusim se, a on me hvata za glavu i jos dublje ga zabija u grlo, za malo da se ugusim, štipam ga za nogu da prestane, on mi pušta glavu, bukvalno usta su mi bila puna bala, voda mi curi iz usta, grkljam, dolazim do vazduha i kazem mu: Ogroman je, udavices me.

A on: hvata me sakom za izbaljavljenu facu, drzi preko usta i kaze:

Cuti sad, kad si imao hrabrosti da mi gledas komp i da pocnes da mi ga pusis dok spavam, iako znas da me loze tranny a ne muskarci, sad ima da nastavis da mi popusis kako ja volim, jel to jasno. I pustio mi usta, tj oslobodio. 

Toliko je bio mocan, jaci i veci od mene, kita najbolja na svetu,  samo sam rekao: Ok. 

Bukvalno je lego preko mene, kita iznad moje face, stavlja je preko cele moje face,nogama mi zagradio ruke da ne mogu da ih pomeram,zatim mi tvrdim kurcem lupio par puta samare i onda kada je poceo da me jebe u usta, mumlao sam, daveci se u njegovoj kiti, balama, mislio sam da cu da se ugusim ili onesvestim, bale su mi izlazile iz usta, nosa, oci mi suze, ali nekako sam osecao da mi prija ovo davljenje i gusenje i pomislio sam da se niko nije ugusio pušeći kurac i da je ovo davljenje ogromom kurčinom zapravo ekskluzivan osecaj. Tada mi se grlo nekako samo otvorilo, prevelika kita mi ulazi cela a usta, osecam njegova velika mekana obrijana jaja kako mi pritiskaju facu, a u vratu mi se vidi kako ga mrda kurcina, prolazi skoro do grudi… E sada sam stvarno dugo bez vazduha, mislim da cu se ugusiti ali onda je stao na kratko, poceo da me samara kurcinom i da mi razmazuje bale, da ga drka i rekao mi: Ovo je najbolje pusenje ikada, izdrzi do kraja bice savrseno, progutaj mi sad spermu. Zabio mi ga do kraja u grlo, nabio mi zver od kurca, do nepca, glavic mi je bio duboko u guši, grlo i vrat su mi bili puni velike, mesnate kurcine… Samo sam osetio toplinu duboko u grlu. Napunio mi usta, zapravo svrsio je bas duboko, nije moglo da se ispljune, samo sam progutao sve i obrisao lice rukama. Bilo je cudno prijatnog ukusa… 

Mala pauza, cutimo, ja odlazim do toaleta, umivam se, on ulazi zamnom i kaze: 

Brate, sta se ovo desilo, pa mi smo cimeri, nije ovo trebalo da se desi?!! 

Ja: Ne znam, mnogo smo sinoc popili, video sam sta nisam trebao, video te golog, napalio se i jbg izvini molim te, stvarno ne mogu da verujem sta nam se desilo, ja sam kriv, izvini jos jednom, molim te. 

On:Ma sta se izvinjavas, ti si meni pusio kurac, trebalo bi da ti se zahvalim. Inace bas dobro pusis, steta sto nisi zenstveniji, jebali bi se po ceo dan, ovako mozemo ovo da zaboravimo da se desilo i nastavimo dalje, mozes da se iselis ako hoces i niko nece saznati za ovo, a najbolje bi bilo kada bi mi dopustio da te izdepiliram celog, da te obucem seksi, sminka, perika i sve u fullu, zakljucamo se i jebem te kao da si mi devojka??!

Ja ostadoh bez teksta, zbunjen dal da se sad iseljavam, ponovo trazim gajbu i sve zaboravim ili da me kuci diskretno razvaljuje mnogo dobar frajer sa najlepšim kurcem na svetu.  

Rekoh mu: Ma nije problem da me zamaskiras, problem je sto si mnogo nasilan i grub, a pritom imas ogroman kurac, mogao si da me udavis i mislim da bi me bas silovao kad god ti se digne dok smo gajbi. Tako da je mozda bolje da se razidjemo. 

Kaze: Izvini, ne brini bio sam nasilan i grub jer sam se iznervirao kada sam video da si odmah drugi dan, dao sebi za pravo da mi gledas u komp i pusis kurac dok spavam. Izvini jos jednom.(ironicno)

Ja: Izvini ti stvarno je bilo glupo sa moje strane, oprosti mi ispao sam idiot. 

On: Prilazi mi i prislanja dignutu kitu na moju guzu i kaze: i Minja hoces biti musko ili zensko,  imam krpice za tebe? Aj cas da se istusiramo, da ti izdepiliram to lepo dupence i onda da obuces unihop i tangice, prvo cu ti polizati guzu, a onda te nezno jebati u guzu… Hoces to? Minja je univerzalno ime, trebalo bi da za mene budes devojcica…

Naravno, pristajem, rekoh ja napaljenim zenskim glasom…

Izdepilirao se, cista guza, vec previse napaljen, inace dok sam radio klistir sedeci na solji, on je stajao ispred mene i mazio mi facu kitom, mlaka voda u guzu ulazi i izlazi, bilo je prelepo mislim da sam tad svrsio. Samo mi je rekao: Sacekaj malo pušićes mi kasnije, ajde sad ostani tako kao da kakis na solji,a kada ti sva voda iscuri iz guze dodji u sobu da ti pokazem nesto. 

Otvara orman u njemu veliki kofer sa stvarima od bivse koje joj je kupovao seksi ves zbog seksa, ali ona nije mogla da izdrzi seks sa njim jer je mnogo bolelo i raskinuli su, a on je zadrzao sve sto joj je kupio. 

To me napalilo, odmah sam obukao crne cipkaste bokserice i navuko samodrzece carape i shvatam da mi donji deo tela izgleda kao milion dolara.

On me posmatra i kaze: Minja najzgodnija si na svetu (vadi periku) stavi ovo i jos crveni karmin, pa da budes i najlepsa devojcica. To odmah uradim, on mi kaze: E eto takva Minja ces biti za mene od sada kad god pozelim,  a u javnosti ces biti kao i do sada muski Minja, a ovde zenska Minja. A sad idi do toaleta pogledaj se na velikom ogledalu. 

Gledam se i ne mogu da verujem da ovoliko jebozovno izgledam. Bas mi se svidja kakva sam pickica. Kazem mu: Brate, svaka ti cast kako si me transformisao, ni rodjena majka ne bi mogla da me prepozna. A on ce na to: Ne smes sad da pricas i da se ponasas kao da smo drugari. Ti sad izgledas kao top model i tako se i ponasaj. Sad si zenska Minja, secas se? Prilazi mi i kaze: Ajde sad da ti skinem djanu, hocu da te jebem u to dupence. Sedi ovde na wc solju, prvo mi popusi!!!  Tako je i bilo odmah sam sela i pocela da mu pusim, bio je prelep osecaj. Izgledala sam bas jebozovno, a on se bas  napalio na mene. Bio je ogroman velik roze modar glavic i ogroman ostatak za dve moje sake. Veci je za glavu od mene i tezi skoro duplo, jak, pravi muzjak od dva metra, a kurcina kakve retko i na pornicu ima. Gutala sam ga najdublje sto mogu, sama se davila i balavila, drkala sam mu, samarala se po faci, oblizivala, sisala mu muda i svasta jos, imala sam prelep pogled na njegovu zver i svoje tanke seksi noge u halterima,inace bilo je sve mokro od bala. uzivala sam 15ak min. A onda mi je rekao: Stani mala, svrsicu. Stala sam na mozda sekundu, dve, a onda nastavila i samo je bilo, e sad gutaj. Umalo da se udavim od ogromne kolicine sperme i ogromnog kurca u ustima. Sve sam progutala. Pogledala ga u oci i rekla:

Jel sam sad bila dobra devojcica? 

On: Nisi bila dobra, bila si nevaljala,  zato cu sada da te karam, ajmo u sobu (hvata me za ruku) dodji lezi na krevet, hocu da ti gledam guzu dok lezis, a sada cu da popijem jednu kamagru da bih te celu noc karao. 

To je i uradio popio tabletu i poceo je da me ljubi po nogama, guzi, ledjima, masirao mi čmarić prstima, lizao, gurao jezik, prste…a, ja orgazam bukvalno dozivljavam. Od jednom sam samo osetilla da me on ozbiljno vec neko vreme jebe rukom, ne sa jednim dva prsta,vec sa skoro celom sakom, au pa meni se guza skroz otvorila, pomislih i samo sam od jednom svrsila i to bas obilno po pokrivacu. 

On me gleda i ne veruje, kaze mi: Au Minja lepotice moja pa ti svsis kad te jebem prstima, sta ces sada da radis kad ti stavim kurcinu u guzu?  Samo sam mu rekla zenstvenim glasom: Zeleo si da jebes transicu, evo sada sam ja tvoja Minja transica,  molim te jebi meee. Kaze: Ajde kad vec molis!!! Bukvalno nije me ni malo zabolelo, a njegova kurcina kao pola mog malenog dupenceta. Uzivala sam, stenjala kao pickica, razvaljivao mi je guzu, mogla sam u stomaku da ga osetim. Medjutim stvarno sam ga osetila celog u sebi i kako svrsava duboko u meni, od jednom topla sperma se oseca, pitam ga: Jel pukao kondom?  On mi ga vadi iz cmara, kondom puko, topla sperma mi curi iz razvaljene rupice na guzi, on je brise prstima i stavlja mi prste u usta da mu polizem. Tada me drugom rukom hvata od pozadi za glavu, dok mi drugu drzi u ustima i kaze: Nadam se da nemas neku polnu bolest, ubicu te. Pusta mi glavu,  a ja mu kazem da mene niko nikad nije jebao osim njega i da niko drugi ne moze da me zarazi. On ce na to: Super onda oboje smo cisti, od sada cemo bez kondoma. Kita mu je i dalje bila tvrda, samo je nastavio da me jebe, sperma je bila jos uvek u guzi, podmazao me spermom i sada me jebe kao manijak, izivljava se, osecam da mi pomera organe i mahinalno vrisnem bas kao drolja, tada je zastao ali ga ostavio celog do kraja i poceo ono kao da ga stiska i pomera u meni, slucajno sam se pipnula za stomak i osetila njegov kurac preko koze, kako se mrda duboko u meni, tada sam pocela da stenjem, cvilim i neznim zestvenim glasom rekla: Tvoja sam droljicaa, jebi meee jace. Bolje da nisam, jebao me narednih par sati, zaspali smo zajedno, htela sam da se iskradem da odem do toaleta, ali nisam umela da hodam, noge su mi drhtale i klecale, nikad mi se to nije desilo, puzala sam ka toaletu, probudio se ugledao me, kako puzim u seksi vesu, ustao i samo mi je zabio jos uvek dignutu kitu u guzu, nisam znala sta me snaslo, ostacu da lezim na podu dok me jebe i tako po ko zna koji put, samo osetim kako svrsava u meni. On ustaje, ja ostajem da lezim i kazem mu drhtavim glasom: Ne mogu da hodam.  On pocinje da se smeje, a smejem se i ja od muke dok razvaljena lezim na podu sa guzom punom sperme. Nismo od tada prestali da se igramo nasih igrica kada smo sami kuci. 

Bilo je prelepo, i on i ja smo u jednom momentu imali devojke, upoznali drustvo, bili za ostatak sveta najnormalaniji cimeri. I u kuci je bilo sve odlicno, super ortaci, normalci, muskarci… Ali skoro svakog dana smo se igrali, ja sam povremeno bila zenska Minja. Uzivala sam u tome, dodjem posle napornog posla, udjem u kadu, lezim, on kuca na vrata kao samo da pisa, ne moze da izdrzi, izadjem iz kade, vidim ostavio mi komplet seksi vesa, periku, sminku, itd…nikad nisam odbila, uvek kad vidim krpice ja se sredim.  Izadjem iz kupatila on u svojoj sobi samo me dovikne: Minjaa ako hoces dodji. Uvek se pojavim kao droljica. Bas me jebao na svakakve nacine, razvaljivao me od kurca, cesto nisam mogla da hodam, to ga je jos vise motivisalo, poceo je da mi kupuje nove stvari, da eksperimentise samnom, iskoriscavao je moje telo kao niko do sad. Umeo je da me dotera, nalozi me pa da mi tada kaze: 

Ajde sada budi dobra, malo pocisti, operi, usisaj tako obucena to ce me napaliti i onda ces zasluziti ovaj kurac!!! Tako je i bilo, a nakon toga mi je kupio kostim francuske sobarice. Jednom trenutku sam pomislila: Imam savrsen seksualni zivot, lepu devojku i dobrog gazdu-cimera. Niko ne zna za zensku Minju kada najvise uzivam i tada izgledam bas dobro i imam perfektnog jebaca, zasto ne bih snimili film, ali da nas niko ne prepozna na filmu. To bi bilo savrseno za gledanje i deljenje sa drugima. Tako smo poceli i dobre pare da zaradjujemo. Zivot i seks su mi bili idealni, ali onda nas je nakon nekog vremena  zivot rastavio, svako je otisao na svoju stranu…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nepopijena kafa

Vidjali smo se na slavljima moga brata zadnjih godinu – dve, par puta u toku godine. Ona je kuma moje snajke. Predzadnji put sam saznao od brata da se razvela. Bio je to kratak brak

Zrela pička

Unapređenje u direktora firme je od mene zahtevalo i kompletnu reorganizaciju u ponašanju i oblačenju. Do tada sam uglavnom bio u nekoj sportskoj varijanti što nije priličilo direktoru. K tome, zapušteno telo u smislu neurednih

Sexy koleginica

Zovem se Dragan, imam 35 godina i radim u jednoj maloj privatnoj firmi, a u kancelariji sedim sa koleginicom Dankom, koja je starija od mene 12 godina, ali izgleda bar deset godina mladja, uz to