Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Još jedna runda pušenja

Bila jednom jedna Nataša. Visoka cura, plave kose. Telo joj je za njene godine bilo u sasvim dobrom stanju. Bilo joj je 35 leta. Nataša je imala čvrstu četvorku, duge noge i obrijanu picu. Šminkala se nije jer je mislila da joj šminka u poslu kojim se bavi ne treba.

Nataša se bavila oporezivanjem. Putovala je iz sela u selo, uzimala dažbine i gulila seljake do gole kože. Nataša je obavljala svoj posao strogo i savesno. Nije joj bilo lako. Posebno ne kad je od seljaka uzimala i zadnju paru koju su skrivali ispod slame na kojoj su spavali.

Za Natašu zakon je bio zakon, i ako je zakon propisivao visinu poreza, niko nije mogao izbeći zakon. I ona je plaćala porez na vreme i to do zadnjeg dinara, za primer drugima. Posao je posao, a u posao ne unosiš emocije.

Tako je razmišljala Nataša, vaspitavana u porezničkoj porodici. Neke porodice su generacijama uzgajale kupine, druge su vekovima pravile rakiju, a treće su s kolena na koleno prenosile umeće porezništva, kao Natašina porodica.

Nataša je nosila crveni kožni komplet i crveni kožni minić, koji je otkrivao njene izuzetno fino građene noge i neverovatnu guzicu, možda za mrvicu veću od onoga što je narod obično zvao savršenim dupetom.

Bez sumnje, Natašino dupe je bilo prva liga.

Plavu je kosu skupila u rep i krenula u još jednu akciju. Na redu je bilo selo pored šume. Selo u kojem su se jedini preostali stanovnici, mahom starci i poneki grubijan, bavili svinjogojstvom.

Celo selo je smrdelo na svinje i govna. U one dane u godini kad se sprema klanje, selo je mirisalo na šunku, kobasice i krvavice.
Nataša je ujahala u selo na svojoj riđoj kobili, obučena u svoju sjajnu crvenu kožu i usku crvenu majicu ispod koje su se nazirale prekrasne grudi. Čista cetvorka!

Kad je sjahala, dočekao je seoski poglavar. S ovim selom nije nikad bilo problema. Svinje prave novac, zaključila je Nataša već nakon što je drugi put posetila ovaj zabačeni kraj.

Seoski poglavar joj pruži kesu s parama, a Nataša je otvori i na brzinu prebroji novac. Sve je bilo na broju. Sav porez koji su prikupili proteklih meseci. Bilo je toliko para da bi se njima moglo kupiti pola sela sa svime u njemu.

Nije loše, pomislila je, i izjahala brže nego što je ušla. Ispratio ju je nesnosni smrad od kojeg jedva da se moglo disati. Nataša je izjahala iz Svinjareva, okrenuvši svoju kobilu prema šumi.

Šuma je bila mesto prepuno raznih opasnosti, od divljih životinja do šumskih razbojnika. Nataša je imala toliko sreće da je nikad, nijednom u životu nisu napali šumski razbojnici.

Natašina kolegenica je nedavno preživela napad razbojnika koji su nasrnuli na nju u južnom delu kraljevstva. Natašin deda je stradao od ruke jednog šumskih razbojnika.

Nataša nije imala nikakvih kontakata sa šumskim razbojnicima. Sve do sada.

Jahala je Nataša svoju kobilu pitomim šumskim puteljkom. Vrebala je ptičice koje su pojale i širile svoj cvrkut zelenilom guste šume. Jahala je tako Nataša sve dok nije došla sve bliže srcu šume i sredini puta.

Priznala nam je jednom, kasnije kad smo razgovarali, da se i sama ponekad zapitala zašto je niko nije napao, posebno u to doba kad su porezi bili sve veći, a poreznici u sve slabijoj, redovno nenaoružanoj pratnji.

Odgovor na svoje pitanje dobila je čim je pred njom na grani, ne previsoko od puta, nije dočekao zgodan mladić od 26-27 godina, riđe kose i vatrene bradice, obučen u maskirnu odeću, s lukom i strelom na leđima.

Dobar dan, gospođice poreznice, reče on odmerivši je od glave do pete, ili bolje rečeno, od grudi do nogu. Dobar dan, mladiću, rekla je Nataša, bez ometanja nastavivši svojim putem. Biste li malo stali, gospođice? upitao ju je mladić. Zašto, pobogu? rekla je ona, glumeći začuđenost.

Eto, konačno je došao i taj dan, Natašin prvi susret sa šumskim razbojnikom. Pare ili život, gospođice poreznice, reče joj mladić svojim baritonom i razvuče usne u široki osmeh. Ni jedno, ni drugo, rekla je Nataša jašuci od njega.

Kad li odjednom pade pred nju stablo, sruši se i uplaši njenu kobilu. Kobila se prope i samo je Natašina veština uspe umiriti, ne dati joj da krene u galop koji bi bez sumnje završio tragedijom.

Čestitam, gospođice, rekao je mladić. Retko se u kraljevstvu viđa ovakva veština kroćenja preplašenog konja.

Ime mi je Nataša, razbojniče, rekla je Nataša i sjahala. Popravila je svoj kožni komplet, učvrstila grudi, namestila najbolji, ali ujedno i najprezirniji osmeh koji je pronašla u svojoj kolekciji.

Iako je mladić bio razbojnik, bio je i muškarac. Imao je veliki kurac, sudeći po onome što se ocrtavalo u pregibu njegovih prepona. Razbojniku je ime Robin Hud, reče mladić i skoči s grane pred nju. Čula sam za vas, rekla je Nataša.

Robin je bio odmetnik od zakona, ali i legenda u kraljevstvu. Plemićkog porekla, ako je verovati pričama, a i po kultiviranosti glasa oseti se da ima nečeg i u tim pričama.

Klanjam se, reče i nakloni se. Kradem bogatima da bih dao siromašnima. Namigne joj. Onda si u krivu, Hude, jer ovaj je novac porez što su ga stanovnici Svinjareva skupili od svog mukotrpnog rada.

Novac koji pripada njima. Tehnički, reče Robin Hud, od trenutka kad je novac dospeo u tvoje lepe ručice, postao je kraljev novac. Dakle, novac jednog trulog bogataša.

Ako ćemo iskreno, ni stanovnici Svinjareva nisu sirotinja. Gledano iz oba ugla, moraćemo da ti oduzmemo ovu kesu što ti visi na bisagama, draga moja Nataša.

Ti i ko još, rekla je Nataša samouvereno. Robin Hud zazviždi. Ja i moja vesela družina, reče Robin Hud, a iz šume se kao senke iz dubokih sena pojave njegovi prijatelji. Dopusti mi da te upoznam, reče Robin prozivajući svakog ponaosob.

Moj najbolji prijatelj Mali Džon. Zašto ga zovete mali kad je tako krupan? pitala je Nataša. A tip je fakat bio grmalj, gorila od 150 kila i dva metra. Recimo samo da Majka Priroda nije Džona obdarila na jednoj strateški vrlo važnoj poziciji, reče Robin Hud, a vesela družina prasne u smeh.

Da nastavimo s Vilom Skarletom. Skarlet se nakloni. Vil je naš pesnik, čovek koji je o nama proširio najveći broj balada.

Dosta, momci, gospođica je poreznica, reče Robin Hud. Pa i sami znate koliko su poreznici smrtno ozbiljni. Dakle, kao što i sama vidiš, okružena si raznolikom, ali moćnom gomilicom, pa ću te moliti da odrešiš kesu i daš siromašnima.

Kojim siromašnima, upita Nataša. Niko nije siromašniji od nas, reče Robin Hud. A što ako neću, upita Nataša. U tom slučaju ćemo ti uzeti novac na drugačiji način.

Robin je uze u naručje i zažvali toliko jako da se bojao da je ne udavi.

Kad ju je pustio iz svog naručja, Nataša se okrenula prema veseloj družini i spazila da su svi goli.

Vesela družina, reče Robin Hud. Šta ćeš? Ne smemo da te pustimo samo tako.

Nataša ih pogleda. Malom Džonu je kurac stvarno bio mali, sićušan i minijaturan, dok je nasuprot njemu Vil Skarletova kita dosezala rekordne dužine. Nataša se bojala hoće li joj ga Vil moći staviti do kraja, a da je ne ozledi.

Ironično, ali nije se nimalo plašila što će je trojica neznanaca jebati.

Trudićemo se da ti olakšamo, rekao je Vil Skarlet. Ne pruža nam se svaki dan prilika da jebemo zgodnu ženu, a još i poreznicu. Istina, nadoveže se Mali Džon.

Jebe se Robinu, pokaže prstom na Huda koji se upravo svlačio. Nataša ga promotri od glave do pete, ili bolje reći od kurca pa do kurca, promotri njegove lepe bicepse i čvrsti stomak. Videlo se da je Robin vežbao.

On ima svoju ledi Marian i redovno dobija pičke, a mi, jadnici, mi smo prisiljeni jebati svašta. Dobro, mislim, reče Vil Skarlet dok mu je impozantna kurčina pulsirala od novopridošle krvi, nemoj se uzbuđivati draga, nije da baš jebemo svašta.

Dosta priče, reče Robin Hud, i priđe Nataši. Nataša, vreme je da se skineš, i naglim pokretom joj zbacio kožnu jaknu s ramena. Skidaj se, rekao je. Bez brige, rekao je Vil Skarlet, niko te ne vidi osim nas. I vesela družina prasne u smeh.

Nataši je bilo svega dosta. Odlučila je da će i Robinu Hudu, pa i njegovoj veseloj družini, pokazati od čega je napravljena. Odlučnim pokretima počela je da se svlači. Najpre je pala suknja. Momci su razrogačili oči. Čak i Robin Hud. Šta je? rekla je Nataša pomalo prepotentno.

Vaše šumske oči nikad nisu videle obrijanu pičkicu? Obrijanu, bez ijedne dlačice. Takva je bila Natašina pičkica.

Kao da je znala u čemu će završiti, juče ju je sveže obrijala. I ne samo to, Nataša nije nosila gaćice. Nikad. Ostala je pred njima u crnim čarapama.

A u pičku materinu! reče Robin Hud. Zbogom, ledi Marian, dobar dan, Nataša! Potom je Nataša svukla svoju majicu i pružila momcima još jedan šok. Grudnjak, naravno, nije nosila, jer joj čak i s njenih 35 godina, nije ni trebao.

Sise su joj bile i dalje savršene. Četvorka, ma milina.

Nataša je, kratko rečeno, bila komad i po. Pred njom su stajala tri komada, jedan veći od drugoga. Zlatnu sredinu po veličini, ali i nesumnjivo pravo prvenstva, držao je Robin.

Nataša priđe, spusti se na kolena i požudno mu uvuče kurac u usta. Mali Džon i Vil Skarlet su samo blenuli. Pa šta su očekivali, nevinu devojku? Pred njima je bila zrela žena koja zna šta želi.

Robin je uhvatio rukama Natašinu glavu, mrseći joj plavu kosu, uzdišući. Zašto mu ledi Marian nikad nije htela pružiti oralni seks? Bilo je teško razmišljati o tome dok je držao svoj kurac u Natašinim ustima.

Nataša ga je sisala, oblizivala od korena prema glaviću. Pušila mu ga je stručnošću jedne poreznice. Mazila mu je jaja rukama dok mu je istovremeno pušila.

Osećala je pulsiranje u svojim ustima. Mali Džon i Vil Skarlet su stajali sa strane, gledali ovu scenu i drkali.

Uskoro veliki Robin Hud nije mogao izdržati.

Robin ispali svoje seme, najpre u njena usta, a onda, kad ga je Nataša izvadila iz usta, Robinova sperma se razletela po njenim grudima, licu i kosi.

Dugo nisi svršio, rekla je Nataša. Ima puno sperme. Govoreci, lizala je spermu koju je pokupila vrhovima svojih izuzetno lepo namanikiranih noktiju. Sve je progutala. Svu tekućinu finog, tečnog ukusa, punu proteina. Dugo se nisam video s Marian, odgovori Robin.

Sad je na mene red, rece Vil Skarlet i priđe Natašinim ustima. A ne, reče Nataša. Dosta mi je pušenja, sad je na redu nešto drugo. Istini za volju, nikad nije imala tako veliki kurac, ni u jednoj rupici. Srećom joj se pičkica dovoljno navlažila. Prava je bujica potekla iz nje kad je Robin stavio svoj kurac u njena usta.

Okrenula se na sve četiri i uzdigla dupe u vis. Vilu Skarletu nije trebalo dvaput reći. Kleknuo je i glavićem zaigrao po njenim usminama. Nemoj se zajebavati, nego me jebi, rekla je. Vil ni pet ni šest, nego sedam. Zabije joj ga do balčaka.

Zabije joj ga toliko duboko koliko nijedan kurac nije bio. Osetila je jaja koja su je tukla svaki put kad je Vil ušao i izašao.

Svaki put kad je osetila njegov glavić koji je dere po unutrašnjosti. Jebao ju je brzo. Jebao ju je dobro. Tako je jebao da je od užitka povremeno gubila svest.

Vilov veliki kurac je nije nimalo boleo. Čak joj se i sviđalo što je jebe tako velika, čvrsta i moćna kurčina. Stenjala je od užitka i pojačavala njegove nabode svojim jebačkim pokretima. Predavala mu se do kraja, kao kučkica.

Nije dugo potrajalo i Vil Skarlet se zgrči, napravi glupu grimasu na licu i svrši. Izvadi kurac i izlije joj se po leđima.

Izlije pravi potok sperme po njenim leđima.

Sad si ti na redu, dragi moj, rekla je Malom Džonu kad je na sve četiri dopuzala prema njemu i poljubila mu kurčić. Stvarno kurčić jer tako malenog nikad nije videla. Mali Džon, odnosno mali Džonov.

Imam ja i treću rupicu, k’o stvorenu za tebe! Okrenula se u istu pozu u kojoj ju je jebao Vil Skarlet, samo što je očekivala da je Džon napuni u guzu. Pokaži mi šta znaš! I Mali Džon pokrene svoje veliko telo, sjuri se svojim kurčićem ne baš toliko duboko u Natašinu guzu.

Nataši je njegov mališan savršeno odgovarao. Da ju je u guzicu napucao Vil Skarlet, dve nedelje ne bi mogla da sedi.

Ovako je ipak bilo bolje. Usku rupicu je punio mali kurčić kog je jedva osećala. Džon ga je pomerao, ali sve je to bilo slabo.

Priznala je samoj sebi da su najbolje kurčine one srednje velicine. Vilova je bila fina, ali ne bi je mogla konzumirati stalno, a ovo, ovo i nije bio kurac u pravom smislu te reči. Ugodu je donekle pružao, a biće i nešto sperme.

Nataša je obožavala spermu. Da može, pila bi je danima, umesto kafe.

Sigurno je i hranljivija. Eto, pomislivši o spermi, kao da je Malome Džonu dala neki znak.

On poče svršavati pravo u njeu guzu, puneći je gustom tekućinom. Izvukao je kurčić iz nje koji je u ovako opuštenom stanju izgledao kao minijaturni crv.

Za Natašu je ovo bilo carstvo seksualnog zadovoljstva. Uživala je kao nikad do tad. Svaki trenutak joj je prijao. Kako i ne bi kad na raspolaganju ima tri kurca različite veličine i može po želji da bira namenu tih kurčeva za svoje potrebe.

Kad je Džon završio, ona reče, Dodite vas dvojica ocvalih. Dođi, dođi. Robin Hud i Vil Skarlet joj priđu, a ona sedne na pod i krene naizmenično da stavlja kurčeve u usta. Obrađivala ih je Nataša tako dok im se udovi nisu ponovo uzdigli, kao sablje i batine u njenim ručicama. Nataša se slasno oblizivala već samo od pogleda na ta dva kurca.

Nataša je momcima drkala, pušila, lizala, uzimala ih naizmenično u usta, igrala se njihovim jajima, priljubila kurčeve jedan uz drugi i pokušala ih progutati odjednom.

Uspela bi da je Vil imao za tri centimetra manji kurac, no i ovako je uradila dobar posao.

Kurčevima je ovo bio drugi put tog dana, pa im je trebalo malo više vremena da dođu u pravu formu. Prvi je ponovo svršio Robin Hud, pravo po njenim raskošnim sisicama. Sasuo je svu svoju preostalu spermu i zalio joj bradavice. Istresao se po divnoj četvorki. Opet je ostala začuđena količinom koju je Robin ispalio.

Vila je Nataša obrađivala malo duže. Pušila mu je i gušila se njime, ali kad je Vil svršio, Nataša je progutala sve što je izašlo. Istini za volju, manje nego što je očekivala.

Nekako je tada stekla utisak da je količina sperme prilikom svršavanja obrnuto proporcionalna veličini kurca. Vilov je bio najduži, ali je davao najmanje sperme.

Džonov je najmanji, ali najviše svršava. Njegovu spermu osetila je čak i kad je prdela kasnije, izbacujući Džonovi spermu. On je sasuo naizgled litre semena u njenu guzu.

Osećala se dobro s toliko sperme u sebi i po sebi, po sisama i leđima, na faci i u kosi, u želucu i u guzi.

Jedino mesto u koje nije dobila semena bila je njena pica.

Budući da si ti ovde vođa veselih momaka, red bi bio da se baš ti isprazniš u moju pičku, rekla je Nataša Robinu Hudu, ostavivši na cedilu tužnog Malog Džona kojem se više nije hteo dići ni da ga potplati, ali i Vila Skarleta kojeg je očigledno iscedila do poslednje kapi.

Robina je uzela za kurac i odvela ga iza visokog i gustog grmlja koje ih je skrivalo od znatiželjnih pogleda. Vil Skarlet i Mali Džon više nisu videli ništa.

Evo kako je Nataša pomogla Robinu da mu se kurac ponovo digne. Pomogla mu je na vrlo jednostavan način, svojim ustima. Nataša je imala pušačka usta iako nikad nije zapalila cigaretu.

Međutim, u pušenju kurčina bila je vrsna majstorica. Poigravala se s Robinovim jajima dok je on stenjao. Džon i Vil su to primetili, pa se opet uzbudili, pogledali jedan drugoga i slegnuli ramenima. Za njih je seks završen.

Nataša je bila pička u koju svršavaju samo najbolji, a družina je ukapirala da je među njima to ipak Robin.

Istovremeno je Nataša legla na leđa i razotkrila Robinu svoju obrijanu picu. Robin je pred sobom imao bujno telo mlade žene koje je bilo toliko drugačije od njegove konzervativne Marian. Njegove Marian kojoj je poza 69 bila krajnja perverzija, s tim da ona u toj pozi nije dopuštala ništa više od petinga.

Onda poza automatski nije bila 69, ali bolio je njega kurac. Marian je ipak bila pička, a bolje jebati i takvu pičku nego ništa.

Mladi jebač Robin je raširio Natašine noge i pomirisao joj pizdu koja je odisala svežinom. Bio je tu i miris sperme koja se još uvek slivala po Nataši, ali njena pička je još uvek bila čista i netaknuta, spremna da ga primi.

Robin svojim prstima raširi njene usmine, napipa klitoris, a Nataša se zaprepasti koliko je ovaj nežan dodir napalio svaki deo njenog tela. Moment je bio kratak jer je Robin požurio da zarije svoj kurac u njenu picu. Nataša je uživala.

Robin je bio upravo veličine i debljine koja joj je odgovarala. Uživala je na njegovom kurcu.

Nataša je skupila noge oko Robinovih leda, ne puštavši ga iz svog čeličnog stiska. Robin je pumpao, stenjao i znojio se, pruživši joj tri predivna i jedan manji orgazam, sve dok i sam nije ispraznio svoja jaja pravo u njenu picu.

I treći put je Nataša bila impresionirana količinom koja je izletela iz Robinovog kurca.

Devet meseci posle susreta s Robinom Nataša je rodila dečaka riđe kose. Robin je ostavio Marian i živeo s Natašom u šumi gde su i odgajali svog sina.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Zlo i naopako

Već par meseci sam u kombinaciji sa jednom menadžerkom, nazvaću je NN. Radila je na prekookeanskim brodovima, kruzerima ili kako već, nije ni bitno kako se zovu, znam samo da nemam para da se vozim

Marija i drugari

Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom

Trudnica kurolomka

Bila sam već pet meseci u d**gom stanju,sva obla, podgojena, nabubrelih grudi i povelikog stomaka. Prva tri meseca sam jedva pregurala, stalno sam povraćala, preosetljiva na sve mirise, nervozna, nikakva. Valjda i zbog toga su