Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebao me je pomalo grubo

Imam trideset četiri godine, dvoje dece , udata sam i imam skladan brak. Iako sam dva puta rodila, nisam dozvolila sebi da se zapustim. Mogu za sebe da kažem da dobro izgledam,neki čak kažu da sam atraktivna. Imam dugu crnu kosu, i dalje imam telo devojke, najviše zahvaljujući redovnim odlascima u teretanu i koliko je god moguće zdravom životu.Imam relativno male grudi, nisam dojila tako da se ni na njih trudnoća nije odrazila. Išla sam kroz život svesna svojih atributa, ali bez ikakve želje da ih koristim osim za zadovoljstvo koje sam redovno pružala svom suprugu koji je mojih godina.
Zaposlena sam u jednoj velikoj bolnici više od deset godina. Nikada, ni kada sam bila sasvim mlada i neudata, nisam čak ni koketirala sa kolegama sa posla, duge noći koje sam provodila u noćnim smenama koristila sam da se što više posvetim pacijentima. Važila sam za vrednu osobu, kolege i koleginice su me volele, verovatno i zbog toga što se uz moje ime nikada nisu vezivale nikakve pričice koje su tipične za sve velike muško-ženske kolektive.
Pre nekoliko meseci dobili smo četiri mlada lekara na specijalizaciju. Jedan od njih se isticao svojom visinom,atletskom građom, širokim ramenima i snažnim rukama. Imao je kratku crnu kosu i neke vatrene crne oči. Više je ličio na neko božanstvo koje je zalutalo među nas obične smrtnike, nego na tipičnog lekara. Bio je sigurno sedam-osam godina mlađi od mene. Uvek je bio izuzetno ljubazan prema pacijentima i kolegama. Šarm i ljubaznost koji su prosto izvirali iz njega delovali su kao pozitivna terapija na sve oko njega. Naravno, moje mlađe koleginice su se lomile koja će što više vremena provesti u njegovoj blizini. Starije koleginice bacale su kradomice poglede na njegovo mišićavo telo i izbočinu na njegovim pantalonama, i tiho uzdisale. Meni lično se kod njega dopala njegova preduzimljivost i očigledna posvećenost poslu, trudio se da nauči što više, stalno je imao gomilu pitanja vezanih za posao. Pošto sam bila jedna od najiskusnijih sestara na klinici, bilo je i prirodno što smo često kontaktirali. Sve to je bilo strogo poslovno, mada moram priznati da se nisam osećala neprijatno u njegovoj blizini.
I posle nekoliko meseci koje je proveo u našem kolektivu, ostao je imun na sve pokušaje mojih saradnica da pređu barijeru poslovnog odnosa. Načula sam da su mu se neke od mlađih koleginica i otvoreno nudile, ali bez uspeha. U početku sam mislila da samo uobražavam, ali mi se učinilo da se u poslednjih desetak dana pogled njegovih crnih očiju zadržavao malo duže nego što je pristojno na meni, njegova ruka bi mi dotakla leđa i zadržala se tu neki trenutak dok sam mu objašnjavala stanje nekog pacijenta. Meni su kroz telo počeli prolaziti prijatni žmarci od njegovog dodira.
Stajala sam ispred stola u svojoj maloj kancelariji kada se pojavio na vratima, pitao je za pacijenta čiji sam karton baš čitala. Rekla sam mu da i sam pogleda , stao je iza mene i na trenutak sam osetila izbočinu njegovih pantalona koja me je okrznula po butini dok sam se okretala. Kao da me je pogodi grom. Nikada nismo bili baš ovoliko blizu, nesvesno sam bacila pogled ka ulaznim vratima, pratio je moj pogled. Samo se osmehnuo i odmaknuo od mene. Bilo mi je pomalo neprijatno, nešto sam promrmljala i izjurila iz kancelarije. Kada sam to poslepodne došla kući i dalje sam na butini osećala njegov dodir i pred očima imala njegove oči. Vrlo uznemirena sam otišla da spavam, nisam bila voljna za igrarije sa suprugom, samo sam se okrenula na drugu stranu i pravila se da spavam.
Prošlo su još dva sasvim obična dana i došao je petak,uvek petkom bez obzira koliko je bilo posla ljudi su bili veseliji i poletniji zbog predstojećeg vikenda. Nije bilo prevelike gužve pa sam vreme koristila sređujući dokumenta kojima su me zatrpavali preko nedelje, na vratima se ponovo pojavio on.
Bacila sam samo letimičan pogled na njega, pozdravila ga i vratila se čitanju neke otpusne liste, mislila sam da je ponovo došao po neku istoriju bolesti. U dva koraka je prešao kancelariju, i ponovo se našao iza mene kao pre neki dan, ruku je položio preko moje, osetila sam njegov vreli dah na vratu, osetila sam izbočinu njegovih pantalona na svojoj guzi. Probala sam da se pomerim, ali se on još čvršće priljubio uz mene. „Ne moraš da gledaš u vrata, zaključao sam ih…“ šapnuo mi je na uvo.
Stajali smo tako nekoliko trenutaka, a onda kao da se nešto prelomilo u meni, spali su velovi verne supruge, brižne majke…želela sam ga, želela sam njegovo snažno telo, njegove crne oče, njegovu muškost…
Okrenula sam se prema njemu i poljubila ga, prvo ovlaš, a onda sve jače i jače,usne su nam se vatreno spajale, jezici palacali, prodirao mi je svojim pogledom u dubinu duše, znao je šta mi treba. Raskopčala sam njegovu bluzu, mazila sam njegove mišićave grudi i ramena, grabio me je svojim snažnim šakama, milovao mi je kosu, grudi, lice,ljubio po vratu… Ruka mi je sa njegovih grudi prešla na njegov ravni mišićavi stomak, a onda još niže do njegovih pantalona i one izbočine koju nisam mogla da izbacim iz glave poslednjih nekoliko dana i koja je i dalje palila ono mesto na butini koje mi je dodirnuo. Pod prstima sam osetila veličinu i čvrstinu koju nikada do tada nisam osetila, lagano sam vrhovima prstiju prelazila preko te velike tvrde stvari koja kao da je oživela od dodira mojih prstiju, grebuckanja mojih noktiju, postajala je sve veća i sve tvrđa. Skinuo mi je bluzu i suknju, ostala sam u hulahopkama i majušnim gaćicama.Nismo prestajali da se ljubimo, njegove ruke kao da su bile svuda po meni.
„Hoćeš da mi pušiš?“ – više je zvučalo kao naredba, nego kao pitanje.Bez razmišljanja klekla sam pred njega, lagano je otkopčavao pantalone i svlačio gaće, vrlo svestan osećanja koje je obuzimalo žene pri pogledu na ono što je imao da im da. Lagano ga je izvadio. Bio je to najveći, najtvrđi, najdeblji, najlepši kurac koji sam videla u svom životu. Mazila sam ga, oblizala mu glavić, prelazila jezikom od korena do vrha, ljubila ga, grickala i na kraju ga uzela u usta. Pušila sam mu, pomagao mi je, lagano ubrzavajući ili usporavajući ritam svojim kukovima. Drkala sam mu, ližući mu istovremeno nabrekla jaja. Jebao me je u usta, držeći me za ruke, dok mi je jezik kao lud leteo pokušavajući da ga obliže celog.
Podigao me je , ruka mu je poletela prema mom međunožju, svukao mi je hulahopke do iznad kolena, okrenuo me je prema stolu, rukom sam gurnula papire koji su bili razbacani i potrbuške legla preko stola, drugu sam provukla između svojih nogu i uhvatila ga.Jednim prstom pomerio je trakicu mojih gaćica koja je skrivala ono što sam želela da mu dam. Trljala sam picu njegovom ogromnom kitom, u ušima mi je bubnjalo od uzbuđenja, prvi put sam svršila pre nego što je i ušao u mene.
– „Ogroman ti je, tako čvrst i debeo. Molim te budi nežan.“
Pomogla sam mu da uđe.Sasvim polako njegov glavić je počeo da krči put u meni,ulazio je polagano, svestan sopstvene veličine. Malo po malo, trijumfalno je osvajao moju utrobu. Osećala sam kako njegov veliki tvrdi kurac prodire do skrivenih mesta gde još niko nije bio. Bio je ceo u meni, nisam verovala da je tako nešto moguće. Osetila sam kada su njegova jaja dodirnula moju picu, ponovo sam ispružila ruku i milovala mu ih. Počeo je prvo polagano, a onda sve brže i brže da ulazi i izlazi iz mene. Jecala sam od zadovoljstva, dahtala sam, pokretala sam kukove u ludačkom ritmu divljeg jebanja, propinjala se na vrhove nožnih prstiju da bi se što zgodnije namestila za sledeći prodor mog ljubavnika u moju nikada do tada, tako jebanu pičku. Sasvim sam bila mokra. Usporio je ritam, okrenuo me je i podigao na sto.
Svukao mi hulahopke sa jedne noge da bih mogla više da raširim noge, rukom sam mu milovala kitu.Moja stopala su završila na njegovim ramenima . Gaćice sam povukla na stranu da nam ne bi smetale, ponovo je bio u meni. Ovaj put je odmah ušao mnogo snažnije, strašno me je jebao. Sevalo mi je pred očima. Na trenutke mi se činilo da ostajem bez svesti. Karao me je kao što nikada niko nije. Želela sam da se ovo nikada ne završi.
– “Jer te dobro jebem.Sviđa li ti se moja kara“
Njegove vulgarne reči kakve mi nikada do tada niko nije uputio, još više su me palile.
– „Nemoj ga vaditi, svrši u meni. Jebi me do kraja“
Stenjala sam u ekstazi. Sada sam ležala na stolu, rukama se držeći za njegove mišićave ruke koje su bile oslonjene o ivicu stola, noge su mi bile na njegovim ramenima, njegove mišićave grudi su se presijavale od znoja dok mi je razvaljivao pičku.
– “Jer te palilo kada si mi ga sisala tim svojim ustima. Znao sam da si opasna pušačica, jer ti bilo lepo kad mi je kita bila u tvojim ustima?“
– „ Oooh, DA!“
– „Tako ga dobro primaš, rasturiću ti tu pohotnu pičku“
Više mi nije bilo važno ni da li su vrata kancelarije bila zaključana,ni da li je neko mogao da nas čuje. I da su se se vrata kancelarije u tom renutku otvorila, i da se na njima pojavio moj muž sa decom, ne bih mu dozvolila da prestane da me jebe. Mislim da sam neprekidno svršavala. A onda je počeo da svršava i on, njegov ogromni kurac kao da je u trenutku porastao još dva puta veći, osetila sam vrele mlazeve njegove sperme koji su me ispunjavali . Kao da je trajalo čitavu večnost. Nije prestajao da me tuca sve dok se zadnja kap nije iscedila iz njegovih jaja. Izvadio ga je polagano,uzela sam ga u ruku, drkala sam mu, ljubili smo se. A onda sam se pridigla i naslonila na hladni zid kancelarije ne ustajući sa stola pokušavajući da ublažim požar koji je palio moje telo, osećala sam kako mi niz butinu curi njegova sperma pomešana sa mojim sokovima,tresla sam se kao u groznici, zažmurila sam… Bila sam svesna da sam otvorila novu stranicu svog života…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Po jutru se dan poznaje…

Vesna, je zivela u susednom gradu, Luzern, oko 50 km udaljenom. Visoka, lepa, 25 godina, uvek lepo doterana. Smedje oci kao soljice kafe, uvek sa osmehom na licu. Nasa afera je trajala oko dve godine.

Advokatova ćerka

Povremeno imam potrebu za advokatskim uslugama, duze vreme saradjujem sa istim advokatom pa je nasa saradnja presla u prijateljstvo. Jednog popodneva smo bili na rucku, prilikom razgovora na vise tema dotakli smo se njegove najstarije

Maksimalna posvećenost

 Ja imam 62 god. a supruga 43. U braku smo već 21godinu, koliko ima i naša ćerka jedinica. Nikada nam nije smetala ta razlika u godinama. Suprugu sam upoznao kada je po preporuci jednog prijatelja