Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Bolničarka se nasadila na k…

Bolničarka Tanja sa svojih 45 godina i 17 godina rada u bolnici, ima već prilično jebačkog staža. Znate kako je, noćne smene, rasne medicinske sestre. Iako sam srećno oženjen, nikada do sada nisam odoleo.

Izgleda da sam privlačan ženskom svetu, a i zašto da krijem, dobro jebem. Nije bilo žene u kolektivu koju nisam povalio. Bilo je tu svakakvih, ali ja baš birač nisam.

Onda se pojavila mlada bolničarka Tanja. U svojim dvadesetim izgledala je fenomenalno. Kratka plava kosa, lepo lice, izuzetno zgodna. Sise i pozadina su i te kako obećavale. Njen izgled i činjenica da je nova, bio je izazov za mene.

Često sam je krišom posmatrao razmišljajući kako bi se ponašala na mom kurcu.

Ono što me je sputavalo da joj zavučem ruku u gaćice bilo je to što mi je izgledala nekako nevino, a i nikada nije prihvatala dvosmislene zajebancije kao druge žene u kolektivu. Čak sam pomislio da do sada nije bušena. Međutim, prevario sam se. Pokazalo se da je mala prava nimfa.

Jedne noći kada smo zajedno bili na dežurstvu, otišla je da pogleda bolesnike. Ne znam ni sam zašto, ali krenuo sam za njom. Našao sam je u sobi kod čiča Milana koji se ponovo uneredio. Posao bolničarki je ponekad stvarno sranje.

Ovog puta se samo upišao u krevet. Gledao sam je iza odškrinutih vrata kako mu menja posteljinu. Matori dripac je tražio da ga opere. Na moje čudjenje kad je on legao na krevet, bez pogovora mu je strgla pidžamu i počela sunđerom da ga pere.

Zatim ga je na moje još veće čuđenje uhvatila za kurac i počela da mu drka!

Matori se nije dao iznenaditi. Jecao je, zaneseno gledajući negde u daljinu. Nije mu dugo trebalo i počeo je da štrca spermu. Za jednog matorca, imao je dobar štrc i dobro joj zalio ruku. Ona je mirno oprala ruke u kupatilu i samo izustitila jedno veselo “eto”, poput omladinke koja je izvršila dobro delo jednom starcu!


Brzo sam otrčao do kancelarije, odlučivši da joj konačno priredim pravu sačekušu. Moje koplje je bilo spremno! Ušla je sa onim njenim izrazom lica kao da se ništa nije desilo, ali je sada nju čekalo iznenađenje. -A, drkaš mala sirotim pacijentima!, rekao sam cereći se. Malo je zastala, a onda rekla sasvim mirno:

-Da li bi i siroti doktor želeo da i njemu malo drkam? -Siroti doktor bi više voleo da mu popušiš, spremno sam odgovorio.

Kao da je to shvatila kao komandu, klekla je ispred mene, a ja sam odmah ustao i raskopčao mantil i pantalone. Jednom rukom sam je pomazio po kosi i licu, a drugom joj ga stavio u usta. Mala očigledno mnogo voli kurac jer ga je vrlo brzo progutala celog i pušila tako dobro da sam svojski uživao.

Naslonio sam se na stočić iza mene da bi mi bilo ugodnije. Na momente sam joj hvatao glavu i gurao ga što dublje. Osećaj je bio predivan. -Oooh, mala, puši ga, puši mi kurac, jecao sam, pogledaj me!

Pogledaj me dok mi ga sisaš! Pogledala me je svojim plavim okicama dok me je zadovoljavala ustima.

To je bilo neviđeno jebozovno. Morao sam opet da joj ga uguram celog, da ga celog obliže. Rekao sam joj da me toliko pali da ću da joj svršim u usta, na šta ga je ona na momenat izvadila i rekla da to želi, da to nikada nije probala.

Nije mi bilo teško da joj ištrcam spermu u usta, ionako sam se već nekoliko puta suzdržavao da to ne uradim. Uskoro sam osetio da ću da svršim i počeo sam da je punim. Nije joj se dopalo pa me je odgurnula, ali sam joj ipak svršio po licu, što je za mene bilo jednako dobro.

Još uvek se nisam sasvim smirio od orgazma, a ona je otrčala u kupatilo da se umije.

Nakon svršavanja , jebao sam je ponovo. Neverovatno, ali bio sam izgleda toliko napaljen, da sam mogao opet skoro odmah. Osećao sam se kao glupi klinac. Kada se vratila, onako oslonjen na sto, sa spuštenim pantalonama i uzdignutom karom, rekao sam kroz meni svojstven zlokoban osmeh:

-Vreme je da ti siroti doktor da injekciju! -Zar već?, upitala me je kao zblanuta, ali se videlo da joj je drago što ne mora dugo da čeka da ga dobije. -U ovom slučaju se preporučuje hitno lečenje, nastavio sam da se zezam.

Prišao sam joj i počeo da je mazim svuda ljubeći je po finom, tankom, dugačkom vratu. Ruke su mi se najviše zadržavale na njenoj obloj bulji. Onda sam je podigao, tako da me je ona zagrlila i stegla nogama oko struka. Odneo sam je do stola gde sam je postavio na leđa.

Zadigao sam joj suknjicu, stavio noge na moja ramena i pomerio bele gaćice u stranu. Prvo sam joj sa dva prsta pomazio muf koji je bio plav što me je i te kako napalilo.

Pičkica joj je bila vlažna i to sam iskoristio da joj nabijem prvo srednjak, a onda jos jedan prst.

Malo sam prstima opipao situaciju, a onda drugom rukom usmerio i ugurao kurčinu. Jeknula je i ja sam počeo da ga nabijam. Držao sam je za noge i jebao dok se ona uvijala, stenjala, povremeno gotovo vriskala! Po neki put bih se sagnuo do nje, raskopčao je, ljubio joj sise i vrat.

Onda me je ona pitala da li želim da mi sedne na kurac. Prihvatio sam.

Legao sam na sto, a ona me je opkoračila i nasadila se. Divljački se nabijala, mislio sam polomiće mi ga.

Toliku sam slast osećao da su mi obe noge bile praktično podignute od stola. Osećao sam da ću svršiti svakog momenta. Uhvatio sam je za struk obema rukama i nasadio na kurac do jaja, istovremeno je puneći tako obilno kao da uopšte pre toga nisam svršio.

Tanja i ja smo se jebeš još puno puta posle tiga. Ne mogu da kažem da je sve nakon toga bilo jednako dobro, ali su mi svakako noćna dežurstva sa njom postala omiljena!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
U prvom planu

Desilo se to dok sam radio kao Glovo dostavljac, ni sanjao nisam da ce se desiti ono sto cu vam upravo ispricati. Nakon obezbedjenja koje mi se popelo na vrh jaja, nakon sto je malo

Zaova

Udala sam se relativno mlada, sa nepune dvadesetdve godine. Ostala sam u drugom stanju sa sadašnjim suprugom Petrom i da budem iskrena ne kajem se ni dan danas zbog toga. Rodila sam prelepu ćerku Tijanu

Kamperi

Imao sam devetnaest godina. Sama pomisao na ponovno letovanje u kampu me je nervirala. Morao sam da stisnem zube i izdržim te tri, četiri nedelje sa mojima kako bih nakon toga mogao na more sa